Dokument

Lokalt partiprogram
Miljöpartiet i Lund antog inför valet 2018 ett lokalt partiprogram för mandatperioden 2018-2022. Du kan läsa det här.

Stadgar
Våra stadgar kan du läsa här

Arbetsordningar
Här kan du som är medlem läsa våra arbetsordningar för olika uppdrag inom MP Lund. För att kunna ta del av dokumenten måste du vara medlem i våra Google-grupper via ett Google-konto och vara inloggad på detta. Om du inte är medlem i MP Lunds Google-grupper kan du enkelt bli det. Läs mer om hur du gör i dokumentet "Instruktion till våra Google-grupper" under Övriga dokument nedan.

Motioner
Alla motioner som vi lämnat de senaste åren finns samlade här.

Studiematerial
Miljöpartiets riksorganisation har samlat ihop bra studiematerial.

Logotyp och grafisk profil
Här har vi samlat de viktigaste byggstenarna för att skapa flygblad, affischer och annat lokalt material – den lokala loggan, typsnitt, bakgrunder och instruktioner till den grafiska profilen. Materialet är tillgängligt för dig som är med på Behörighetslista Lund  och inloggad på ditt Google-konto. På riksorganisationens hemsida hittar du mer material som exempelvis illustrationer, fler bakgrunder och loggan i olika specialvarianter.
Gröna Gnistan
De senaste numren av vårt nyhetsbrev kan du läsa här. Ett arkiv med samtliga äldre nummer hittar du här. Skriv upp dig för att få nyhetsbrevet här.

Torgprogram
MP Lund har antagit ett program för torgen i Lunds kommun. Det finns att läsa här.

Kulturprogram
Här kan du läsa MP Lunds program för kulturen i Lunds kommun.

HBTQ-program
Här kan du läsa MP Lunds HBTQ-program.

Mötesprotokoll
Du som är medlem kan läsa protokoll från samtliga medlemsmöten, styrelsemöten och AU-möten. För att kunna ta del av dokumenten måste du vara medlem i våra Google-grupper via ett Google-konto och vara inloggad på detta. Om du inte är medlem i MP Lunds Google-grupper kan du enkelt bli det. Läs mer om hur du gör i dokumentet "Instruktion för våra Google-grupper" under Övriga dokument nedan.

Kallelser
Här kan du som är medlem läsa kallelser till våra medlemsmöten. För att kunna ta del av dokumenten måste du vara medlem i våra Google-grupper via ett Google-konto och vara inloggad på detta. 
Om du inte är medlem i MP Lunds Google-grupper kan du enkelt bli det. Läs mer om hur du gör i dokumentet "Instruktion för våra Google-grupper" under Övriga dokument nedan.
Ċ
Viktor Östlund,
28 nov. 2013 06:38
Ċ
Anette Amårtensson,
3 nov. 2014 12:05
Ċ
Viktor Östlund,
20 aug. 2014 03:41
Ċ
Anette Amårtensson,
23 nov. 2014 12:05
Ċ
Linn Rosenkvist,
27 apr. 2015 06:47