Dokument

Politiska dokument

Lokalt partiprogram

Miljöpartiet i Lund antog inför valet 2018 ett lokalt partiprogram för mandatperioden 2018-2022. Du kan läsa det här.

Torgprogram

MP Lund har antagit ett program för torgen i Lunds kommun. Det finns att läsa här.

Kulturprogram

Här kan du läsa MP Lunds program för kulturen i Lunds kommun.

HBTQ-program

Här kan du läsa MP Lunds HBTQ-program.

Motioner

Alla motioner som vi lämnat de senaste åren finns samlade här.

Utbildning

Studiematerial

I kunskapsbanken på Engagera hittar du digitala utbildningar och filmade seminarier. För att kunna ta del av utbildningarna behöver du ha ett konto på Engagera och ha kopplat kontot till ditt medlemskap. Här finns en instruktion för hur det går till att koppla kontot till medlemskapet. Via Engagera finns också möjligheten att delta på de digitala onsdagsträffarna, korta utbildningsträffar med information från bland andra partisekreteraren och våra riksdagsledamöter.

Här finns en del äldre studiematerial som Miljöpartiets riksorganisation har samlat ihop.

Föreningsdokument

Stadgar

Våra stadgar kan du läsa här.

Arbetsordningar

Här kan du som är medlem läsa våra arbetsordningar för olika uppdrag inom MP Lund. För att kunna ta del av dokumenten måste du vara medlem i våra Google-grupper via ett Google-konto och vara inloggad på detta. Om du inte är medlem i MP Lunds Google-grupper kan du enkelt bli det. Läs mer om hur du gör i dokumentet "Instruktion till våra Google-grupper" under Övriga dokument nedan.

Mötesprotokoll

Du som är medlem kan läsa protokoll från samtliga medlemsmöten, styrelsemöten och AU-möten. För att kunna ta del av dokumenten måste du vara medlem i våra Google-grupper via ett Google-konto och vara inloggad på detta. Om du inte är medlem i MP Lunds Google-grupper kan du enkelt bli det. Läs mer om hur du gör i dokumentet "Instruktion för våra Google-grupper" under Övriga dokument nedan.

Gröna Gnistan De senaste numren av vårt nyhetsbrev kan du läsa här. Ett arkiv med samtliga äldre nummer hittar du här. Skriv upp dig för att få nyhetsbrevet här.

Logotyp och grafisk profil

Här har vi samlat de viktigaste byggstenarna för att skapa flygblad, affischer och annat lokalt material – den lokala loggan, typsnitt, bakgrunder och instruktioner till den grafiska profilen. Materialet är tillgängligt för dig som är med på Behörighetslista Lund och inloggad på ditt Google-konto. På riksorganisationens hemsida hittar du mer material som exempelvis illustrationer, fler bakgrunder och loggan i olika specialvarianter.